Overslaan naar content

Alles weten over ons Digital Insurance Platform?

Check de video om te zien hoe wij de wereld van verzekeren veranderen!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw sollicitatie

Leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Heb je een interessante vacature gevonden? Solliciteren doe je eenvoudig via de betreffende vacature met je cv, via Indeed of LinkedIn. We snappen dat je veel moeite stopt in jouw sollicitatie en zullen daarom binnen 7-dagen contact met jou opnemen.

Telefonische kennismaking

Is er een match met de vacature, dan gaan we graag het gesprek met jou aan. We vertellen je meer over CCS, over onze producten en bovenal leren we jou graag beter kennen. Uiteraard is er ook alle ruimte om ons al jouw vragen te stellen.

Eerste gesprek

Zijn we enthousiast over elkaar? Dan nodigen we jou graag uit voor een gesprek met collega's van de afdeling waar de vacature openstaat. We bespreken jouw ambities binnen CCS en we kijken of we jou een mooie plek binnen het team kunnen geven.

Tweede gesprek

Smaakt het naar meer na het eerste gesprek? Dan willen we je graag beter leren kennen in een tweede gesprek. We gaan dan dieper in op onder andere de functie en de randvoorwaarden. Uiteraard vertellen we je ook graag wat CCS jou te bieden heeft.

Welkom bij CCS

Ben jij na de gesprekken nog steeds net zo gemotiveerd als in het begin en wil je graag bij ons komen werken? Dan volgt het aanbod om bij ons te komen werken. Ga je akkoord met het contractaanbod? Welkom bij CCS!

Wat wij jou bieden als je bij ons komt werken

Leuke collega's

Een aantrekkelijke beloning

Je ontvangt eerst een jaarcontract met aansluitend een contract voor onbepaalde tijd

25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 5 bij te kopen

Pensioenregeling

Collectieve verzekeringen

Een laptop om op te werken

Hybride werken zowel op kantoor en/of thuis

Thuiswerkvergoeding

Budget voor een (ergonomische) thuiswerkplek

Lunchen in bedrijfsrestaurant met korting

Lekker sporten met de bedrijfsfitnessregeling

Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, middels opleiding, training en workshops met onze CCS Academy

Op kantoor je collega's uitdagen voor een potje pool of tafelvoetbal

Actief FUN team die gedurende het jaar allerlei leuke activiteiten organiseert

Waar je verder nog vragen over kan hebben

Wat is de verhouding tussen thuiswerken en op kantoor?

Daar is geen vast beleid voor, al proberen we dit wel te balanceren. Over het algemeen werk je 50% van je tijd thuis en 50% van je tijd op kantoor. In overleg met je manager/team kan hier vanaf geweken worden. We proberen hierin zo flexibel mogelijk te zijn.

Op welke termijn krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?

Onze vuistregel is om binnen 7-dagen contact met je op te nemen over het verdere verloop van jouw sollicitatie. Helaas kan het voorkomen dat we niet in alle gevallen binnen 7-dagen reageren. Voel je daarom vrij om ons een email te sturen en de status op te vragen. Je kan ons bereiken op recruitment@ccs.nl.

Hoe bereid ik me goed voor op een sollicitatiegesprek?

Een sollicitatiegesprek is altijd spannend. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, is het verstandig om de vacaturetekst nog een keer door te nemen en aan de hand daarvan vragen op te stellen. Neem ook een kijkje op onze product-pagina en onze social-media kanalen om een indruk te krijgen over wie wij zijn, wat wij doen en onze producten. Tot slot laten wij jou altijd weten met wie je een gesprek hebt. Kijk van te voren dus ook even op de LinkedIn-pagina van jouw gesprekspartners zodat je weet met wie je het gesprek aangaat.

Wat kan ik verwachten van de telefonische kennismaking?

In dit gesprek vertellen we je graag meer over CCS, over onze producten en wat wij precies willen bereiken. Ook komen er een aantal praktische zaken door zoals je salarisindicatie, je beschikbaarheid en wanneer je zou willen beginnen. Natuurlijk willen wij ook graag van je weten waarom je bij ons wil werken en wat jij verwacht van de baan. Bovenal, willen wij jou vooral beter leren kennen.