Overslaan naar content

Wist je hoe spannend de verzekeringssector is?

De reputatie van de verzekeringssector als conservatief is ver achterhaald. Om de digitale transformatie vooruit te duwen en te kunnen voldoen aan de eisen van moderne klanten, zijn verzekeraars vandaag de dag ‘early adopters’ van de nieuwste technologieën. Een echte digitale cultuur is de norm geworden. Dit komt omdat het traditionele verzekeringsbedrijfsmodel wordt verstoord door tech-reuzen en digitale start-ups en is daarom verschoven naar een verbeterde en meer holistische klantreis. Betere ervaring, grotere wendbaarheid op de markt, digitaal kanaal als primair kanaal en een hoog niveau van geautomatiseerde processen staan centraal. Terwijl headless technologie, augmented IT, kunstmatige intelligentie, internet-of-things en big data tot voor kort modewoorden waren, vandaag is het moeilijk om je de toekomst van verzekeren voor te stellen zonder.De opkomst van Insurtech

In 2021 ontving de insurtech-industrie maar liefst $ 5,4 miljard aan venture capital investeringen en er zijn meer dan 3.500 Insurtech-bedrijven, waarvan 1.500 in de afgelopen 5 jaar als startup zijn ontstaan. Vacatures binnen insurtech zijn de rest van de markt aan het overtreffen met een groei van 22% iedere maand. Insurtech is hot, snelgroeiend en je moet daar gewoon aan meedoen.

Agile and a growth mindset

Onze carrière paden zijn dynamisch, dus er zijn verschillende wegen naar succes en je kunt altijd een switch maken.

Het maakt niet uit of je een junior bent of al een expert, groei is altijd mogelijk en wij helpen je graag op weg.

Wij willen ons focussen op waar jij goed in bent en helpen je op weg om je passie te vinden.Het "Accel your career" programma

De rollen in ons "accel your carreer" programma zijn complementair en bieden volop leermogelijkheden, loopbaan- en beloningsgroei waarin je je kunt blijven ontwikkelen.

De volgende loopbaantrajecten zijn beschikbaar:

  • ​Consultancy traject​

  • Technisch traject​

  • Product traject

  • Software Development traject

  • Management traject

​Wat wij bieden

Voor elke rol bieden we opleiding, training en coaching om je te begeleiden op je carrière pad.

  • We stippelen de tijdslijnen samen met jou uit en zorgen ervoor dat je blijft leren en groeien met duidelijk gedefinieerde leerdoelen.

  • Je bent flexibel om op elke positie te starten (op basis van je huidige kennis en ervaring) en onderweg van spoor te wisselen.

  • En wanneer je je droombaan hebt gevonden kun je er ook altijd voor kiezen om af te stappen van het initieel ingezette carrière traject en je verder te gaan ontwikkelen in jouw droombaan.

Kortom jij staat aan het roer van jouw carrière en wij zullen je daar actief in faciliteren.